Daikin Klima Servisi

Daikin Klima Servisi


Klimalar, insanların daha rahat ve verimli yaşama amacına bağlı olarak iç mekan havasını soğutan, nemi gideren, tozu ve ısı parçacıklarını filtreleyen cihazlardır. Klimalar konutlardan araçlara, işyerlerinden eğitim alanlarına kadar her alanda kullanılmaktadır. Klima, lüks olmaktan çıkmış ve ihtiyacı olan bir cihaz haline geldi. Bunun temel etkisi gelişen teknoloji ile entegre klimaların daha az enerji ile daha fazla verim almasıdır. Hızla büyüyen iklimlendirme teknolojisini yakından takip edemediğimiz için ısıtma ve soğutma ihtiyaçlarımızı karşılamak için klimaların maliyet ve giderlerinin yüksek olduğuna inanıyoruz. Buna karşılık, teknolojik gelişmelerle desteklenen klimalar daha ucuz ve daha sessiz hale geldi.

Daikin Klima Tamircisi

Elektrik ve bakım ürünleri giderleri azaldı. Yeni üretilen klimalarda az enerji harcanarak en kaliteli hava elde edilir. Kötü kokuların yanı sıra ısıtma ve soğutma özelliklerini de ortadan kaldırarak soluduğumuz havayı temizlerler. klima montaj hizmeti doğru yapılması gereken çok önemli bir işlemdir. Servis klimayı doğru şekilde takmazsa, cihaz daha uzun süre dayanmaz ve genellikle cihazın arızalanmasına neden olur. Klimanın düzgün bir şekilde monte edilmesi gerekir ve daha iyi verimlilik ve performans için servis ömrü uzundur, önce yetkili teknisyenlerin ve teknik ekipmanın konfigürasyonunu yapın ve konumu en iyi nasıl belirleyeceğinizi ve ardından gerçekleştirilecek kurulum işlemine tıklayın.

Daikin Klima Bakımı

Günümüzde ısıtma ve soğutma sistemleri olarak bilinen klimaların yaz ve kış dönemlerinde sağlıklı performansla uzun süre çalışabilmesi için kimyasal ilaçlar yardımıyla klima bakımı yapılmaktadır. Klimanın düzenli bakımı, gelen elektrik faturasını iki kat azaltır.

Daikin Klima Bakımı Ne Zaman Yapılmalıdır?

Evlerde veya işyerlerinde kullanılan klimaların yılda 2 kez bakımı yapılmalıdır. Parçaları üretilmeyen klimalar gelecekte ciddi sorunlara neden olabilir. Gerçekleştirilen döviz işlemleri firmamızdan bir yıllık garanti kapsamındadır. Ekim ayına kadar, klimanın elektronik kartından su sızdı ve cihazın bakımı sırasında elektronik kartı hasar gördü, bu da bu işlemi gerçekleştiren teknisyenin hatası olduğu için ek bir Ekim ücreti ile tamamen telafi edilecek. Bakım sırasında gelen teknisyenlerimiz eldiven, maske ve galoş kullanarak tüketicilerimizin memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Çevreye toz, su ve kirlilik bırakmadan faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütmektedir. Cep telefonu ekipmanlarımız ile siz değerli müşterilerimizin bakım talepleri için kesintisiz aynı gün hizmet sunuyoruz. Gerekli olan çağrı merkezimizden müşteri temsilcilerimiz için klima servis kaydı oluşturmak olacaktır.

Klima bakımı yapmak isterseniz çağrı merkezlerimiz ile iletişime geçilecek ve teknik servis en kısa sürede sorunun çözümü ile ilgilenecektir. Bizi aramak isterseniz Daikin klima servisi telefonuyla iletişime geçebilirsiniz. Klimanın bakımı her yıl düzenli olarak yapılmalı, Salon tipi klimaların bakımı yılda 3 kez yapılmalıdır. Klimanın bakımı, daha verimli çalışmanıza ve daha az elektrik tüketmenize olanak tanır. Telefon yardımı ile İstanbul'un her yerinden bizimle iletişime geçebilir ve profesyonel klima bakım hizmeti alabilirsiniz. Çağrı merkezimiz detaylı bilgi vermek için 7/24 çalışmakta olup kayıt için bir telefon kadar uzaktadır.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski