Bir Günlüğüne Teknoloji Olmasaydı Hayatımız Nasıl Olurdu?

Bir Günlüğüne Teknoloji Olmasaydı Hayatımız Nasıl Olurdu?







Sizden hayatınızda telefon, tablet, bilgisayar ve en önemlisi internet olmadığını düşünmenizi istiyorum. Eğer hayal ettiyseniz aklınıza neler geldiğini yorumlara yazabilirsiniz.

Bir günlüğüne teknoloji olmasaydı sabahları daha zinde ve mutlu kalkardınız.  Kaktıktan sonra ilk önce elinize telefonu alamazdınız, pek çok iş olmayacağı için belki de sadece tarımla ilgilenirdiniz gün boyunca. İnternetten yemek siparişi veremeyeceğiniz ve şuan ki gibi işiniz olmayacağı için restorana bile gidemezdiniz. Yazılım Geliştiriciliği, Bilgisayar Mühendisliği,  Yani şuan dünyada ne kadar teknoloji ile çalışılan iş varsa hepsi gidecek, yok olacaktı. Ve şuan okuduğunuz bu yazıyı da okuyamayacaktınız. Google, Apple, Samsung, Huawei gibi büyük şirketler olmayacaktı. Bir şeyi araştırmak için internete değil kütüphaneye gitmek zorunda kalacaktınız. Sosyal Medya diye bir şey olamayacağı gibi televizyon da olmayacaktı yani böylece zengin ve devlet yöneten kişiler dışında hiç kimse ünlü olamayacaktı. Pek çok arkadaşınız ve bir o kadar düşmanınız olacaktı. 
Şuan Yaptığınız Günlük Rutinlerin yüzde doksanı yok olacaktı fazladan boş vaktimiz olacağı  için şuan tam kullanamadığımız beynimizi tam anlamıyla kullanırdık. Bunun sonucunda belkide tekrardan teknolojiyi Dünyaya biz getirirdik.
















Post a Comment

Daha yeni Daha eski